OVER MAMAMETSTIJL.COM

Mamametstijl.com is de site voor de ambitieuze moeder! Hier vind je jouw dagelijkse dosis inspiratie op het gebied van business, fashion, baby, health, beauty & sport.

Tegenwoordig zie je natuurlijk Doutzen Kroes, Winonah de Jong, Nikkie Plessen, Kim Kardashian, Silvie Meis (en zo kunnen we nog wel even doorgaan), die een perfecte balans lijken te vinden met kinderen, carrière, uiterlijke verzorging en het in shape houden van hun lichaam. Met deze punten inspireert mamametstijl.com dan ook vrouwen!

Schermafbeelding 2015-06-05 om 12.11.49

OVER ROOS

 Roos, founder van mamametstijl.com laat zien dat moeder zijn niet perse betekend dat je de dagen voortaan in een joggingsbroek en met huishouden doorbrengt. Nee, integendeel, een carrière gaat goed samen met een baby of kleuter, net als sporten en er goed uit zien! Dus pak je hakken en lipstick er maar bij!

ADVERTEREN OP MAMAMETSTIJL.COM

Mamametstijl.com is een snelgroeiende website, steeds meer mensen weten ons te vinden. Wil je adverteren op mamametstijl.com of op een andere manier samenwerken mail dan naar info@mamametstijl.com. Ook kan je via dit mailadres ons mediakit & tariefkaart opvragen.

MAMAMETSTIJL.COM IS ONDERDEEL VAN MILLENNIAL MOMS

1 Comment on Over

  1. Rehap
    10 november 2016 at 6:25 pm (10 maanden ago)

    Ik wil al heel me leven lang heelys en nu ben ik al blij dat je een paar heelys kan winnen ik wil er graag ook een en als ik hem heb ben ik zo blij echt ik ben dan gewoon vrolijk☺️

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *