Wat ik zo fijn vind aan kerst zijn de ochtenden. De heerlijke cozy ochtenden.. Een heerlijk kerstontbijt of beter gezegd brunch.. Op de bank onder een dekentje met warme chocolademelk BINNEN handbereik (jaa ook in de ochtend ;)) en dan met ze allen een Disneyfilm of kerstfilm kijken! En dit natuurlijk in pyjama. Een zachte, nieuwe pyjama. Speciaal gekocht voor de meisjes. Vorig jaar kocht ik naast een pyjama ookย een knuffel gekocht met hierin een kruik. Nog steeds willen ze elke avond in de winter willen de knuffelkruik gevuld hebben. En daarbij kocht ik bij de Primark hele schattige pantoffels. Dit jaar hebben we dit heerlijke zachte nachtjaponnetjeย gekregen van Claesens (super kwaliteit), Met een lief bloemen motiefje. Dit combineren we natuurlijk met lekkere dikke, witte, warme kniesokken.

Leuk detail: De nachtjapon is bij Claesens in de sale op http://www.claesens.comย img_1464img_1464 img_1465 img_1466

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *