Het eerste jaar dat mijn relatie van 3 jaar was verbroken ging ik winkelen. Het was weer een  eerste kerst alleen samen met mijn dochtertje, die toen 6 jaar was. Voor onder de kerstboom ging ik op zoek naar cadeautjes. Ik kocht voor mezelf, ja alleen voor mezelf een heel mooi lingeriesetje incl. kousen. Niet voor een man dus, maar puur voor mezelf ;), omdat ik het fijn vind om prachtige lingerie te dragen. Dit is een traditie die ik nog elkaar jaar doe. Ik moet wel toegeven dat ik naast mooie setjes, ook de zwarte slipjes van de Hema heel vaak draag (die zitten ook heerlijk) en Calvin Klein. Maar voor een BH wil ik graag wat meer geld uitgeven. Die moet goed zitten. En dan wil ik daar natuurlijk wel weer een bijpassend slipje bij. Maar omdat ik een BH wel twee of soms drie dagen draag, koop ik dus ook goedkopere ondergoed. Dit jaar heb ik een setje uitgekozen van Freya en Wacoal. Ze zitten prachtig en heel comfortabel (maar zijn toch sexy) De slip van Freya is spannend en van doorzichtig kant. De BH heeft een bredere band, wat fijn zit en prachtig staat. Het setje van Wacoal is het eerste setje in mijn kast dat niet zwart is, maar goudkleurig. Deze vind ik prachtig en helemaal bij-passelijk voor de kerst! Dus dames koop voor jezelf een prachtig setje en voel je prachtig.

HAVE YOURSELF A BEAUTIFUL LITTLE CHRISTMAS!

WACOAL.COM  – FREYALINGERIE.NL

img_1252 img_1264 fullsizerender-18

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *