We geven genoeg geld uit aan onze kinderen in december. Of tenminste ik wel. Van Sinterklaascadeautjes tot pakjes voor onder de kerstboom tot een feestelijke jurk voor bij het kerstdiner! Maar hoe fijn is het dat ik dan twee parfum giftsets mag weggeven voor jou en je lover (of vader, broer, buurman).

De giftset voor haar bestaat uit een prachtig flesje van Aqua Colonia  & een bodyshower..  Met de geur Pepper & Grapefruit. Het is een hele frisse, fruitige geur. De geur is een leuke oppepper voor de winter. En de giftset voor hem bestaat uit een parfum, bodyshower & een deorant, van het merk Tabac.

Wil je deze giftsets winnen, laat dan een reactie achter op de Facebook & Instagram posts voor wie of waarom je deze sets wil winnen!

schermafbeelding-2016-12-06-om-10-44-50 schermafbeelding-2016-12-06-om-10-45-15 schermafbeelding-2016-12-06-om-10-45-38

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *