Ook al gelooft ze niet meer (ze is inmiddels al bijna 11), ย Sinterklaas blijft een leuk & gezellig feestje. En cadeautjes zijn natuurlijk altijd leuk. De cadeaumachine van BOL.COM wilde Noa dan ook maar al te graag testen! Na alle cadeautjes langs te zijn gegaan, of ieder geval bij haar favoriete thema’s kon ze niet terug vinden wat ze wel heel graag op haar lijstje wilde hebben. Namelijk Project MC. Maar ze kwam er al snel genoeg achter dat ze ook op de normale manier kan zoeken om zo van alles op haar lijstje te zetten, dus niet via de cadeaumachine. Dit heeft ze meteen even doorgegeven aan haar zusje, zodat die een Nitendo DS op die manier kon toevoegen. De kinderen van tegenwoordig ;). Het lijstje isย voor kinderen vanaf vier jaar erg leuk om te doen en helemaal omdat ze Sinterklaas horen. Dus naast het knippen en plakken uit het speelgoedboek is dit ookย een aanrader.

Klik HIER om naarย Sints Cadeaumachine te gaan!

fullsizerender-4


fullsizerender-6 fullsizerender-7 fullsizerender-8

2 Comments on TIP VOOR DE KIDS: SINTS CADEAUMACHINE!

 1. Helder
  14 november 2016 at 10:39 am (10 maanden ago)

  klik waar?

  Beantwoorden
  • Roos
   14 november 2016 at 11:42 am (10 maanden ago)

   Oeps! De link is toegevoegd!

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *