Ik ben tante geworden van aller-liefste-mooiste baby-jongentje ter wereld! Jari! Hij is zo piepklein & lief. Ik ben al maanden de naam aan het raden (niet gelukt), en dan het geboortekaartje, dat vind ik ook altijd zo een leuk moment als de envelop op de deurmat valt en dan voor het eerst het geboortekaartje en naam te zien!

Mijn broertje (Toch ook best wel heel gek en bijzonder dat hij nu vader is), heeft het kaartje ontworpen. Zo leuk toen ik dat zag, meestal doet dat toch de moeder! Maar zijn vriendin heeft hem daar helemaal in vrij gelaten!Β Hij heeft het kaartje ontworpen bij kaartje2go. (Helemaal niet moeilijk, en erg leuk om te doen). Ze hebben gekozen voor een bos thema. Ze zijn gek op het bos, zowel in het echt als in hun interieur zie je het bos, outdoor bij hun terug. Net zoals het kamertje van baby Jari het thema bos heeft gekregen. Het kaartje past dan ook helemaal bij ze. Ik vind dat zo leuk aan geboortekaartjes, de persoonlijke touch.

Bij kaartje2go kan je die persoonlijke touch aan je kaartje geven. Je kan je eigen ontwerp of een foto gebruiken. Er helemaal je eigen draai aan maken. En ooo de actie ”Beval op de uitgerekende datum is ook super leuk”. Beval je op de uitgerekende datum dan krijg je de geboortekaartjes gratis. Hier lees je er meer informatie over:
http://www.kaartje2go.nl/uitgerekende-datum.

Wil je ook je geboortekaartje bij kaartje2go ontwerpen, dan kan via deze link: http://www.kaartje2go.nl/geboortekaartjes.

schermafbeelding-2016-11-02-om-14-23-45 schermafbeelding-2016-11-02-om-14-24-06

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *