Na een paar jaar fulltime werken, mijn eigen business opzetten, wat nare prive-gebeurtenissen kwam ik het afgelopen voorjaar in een soort van burnout terecht. Net nu het zo goed ging met de websites, mijn nieuwe website Become a Fit Mom waar zoveel vrouwen met succes het programma aan het volgen zijn. Ik kreeg last van paniekaanvallen, wilde niet meer naar buiten. Ik wilde eigenlijk alleen nog maar in bed liggen en niks doen. Het gaat ondertussen alweer een stukje beter, maar ik ben er nog lang niet. Ik vond het verschrikkelijk Β (nu nog een beetje) om naar buiten te gaan, om mensen tegen te komen. (Het is zo bizar, hoe je gedwongen wordt door je lichaam om rust te namen, maar ik zal er later een aparte blog over schrijven of er een video over maken). Maar goed, bewegen is goed, zoals ik ook in mijn Become a Fit Mom Programma beschrijf. Of het nou een pittige workout is of wandelen. En toen werden er dus een paar Skechers wandelschoenen bezorgd, met een heerlijk zacht imitatiebontje erin! Dus mijn doel om 10.000 stappen per dag te halen was zo gemaakt! Ik ging met familie en vrienden heerlijk een weekendje naar het bos, Vierhouten en de wandelschoenen gingen mee. En ik heb de 10.000 stappen gehaald per dag (komt overeen met ongeveer 7,2 km). Het is voor mij een hele uitdaging omdat ik liever ren, maar het is juist goed om ook rustig aan te wandelen. Te ontspannen en bewust in de omgeving te zijn. De schoenen zijn trouwens echt een aanrader, waterdicht, super licht en lekker warm en zacht! En ook al heet de schoenΒ Skechers GoWalk City, je kan er ook prima mee in het bos wandelen!

http://www.skechers.com

schermafbeelding-2016-11-01-om-10-24-17Ons huisje midden in het bos!

schermafbeelding-2016-11-01-om-10-25-06schermafbeelding-2016-11-01-om-10-25-24Kampvuurtje, marshmallows en Browny wacht tot er weer een stok wordt gegooid.

schermafbeelding-2016-11-01-om-10-25-37 Super blij met deze wandelschoenen!

schermafbeelding-2016-11-01-om-10-26-07Genieten van de gesmolten marshmallows!

schermafbeelding-2016-11-01-om-10-24-36schermafbeelding-2016-11-01-om-10-24-52

Nog even een middagwandeling maken met mijn vader, dochter en Brown!

FOTO’S – WENDY ROS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *