Mijn dochter van 10 is gek op de producten van EOS, en dan voornamelijk de lipbalsems. Maar toen ze deze schattige flacons zag wilde ze er meteen eentje inpikken. De pastelkleurtjes zijn ook zo mooi en verleidelijk. Maar de geur is ook nog eens heel fijn. Beide hebben een heerlijke zachte bloemige geur. Niet te sterk, maar precies goed! De crème trekt meteen in en is helemaal niet vettig. Helemaal omdat dit product zowel te gebruiken is als bodylotion, als handcrème. En door het perfecte formaatje ideaal om mee te nemen. Fijn als je ergens bent en je een droge huid opmerkt bij jezelf of je kindje.

DIT IS ZO EEN PRODUCT WAT METEEN WORDT INGEPIKT DOOR JE MINI-ME…..

De producten van EOS zijn verkrijgbaar bij de Douglas.

schermafbeelding-2016-09-23-om-11-31-29 schermafbeelding-2016-09-23-om-11-32-13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *