acb828f664153b55b3aaff905794187f

Heerlijk vind ik het om na een lange werkdag, een vervelend gesprekje of gewoon voor de ontspanning iet-wat luchtigs te lezen en te bekijken. Uren kan ik zoeken naar het perfecte jurkje voor mijn meiden of voor mezelf. Dezelfde aantal uren gaan erin zitten met het bekijken van  filmpjes die gaan over hoe haren ingewikkeld te vlechten, en wat de manier is voor de perfecte paardenstaart, om het vervolgens zelf uit te proberen.

En dan heb ik nog zo een dingetje: verslagen lezen van reizen heel ver weg, of juist dichtbij. Nou eigenlijk die van ver weg, want in december gaan wij een verre reis maken. Ik ben er nu al zo vol van, maar ook oooo zo zenuwachtig voor ( mijn angst voor vliegen, ik ben zo ontzettend jaloers op degene die zo het vliegtuig instappen) Maar goed, op Mama met stijl  zie je het de komende tijd allemaal voorbij komen. De leukste fashion items voor zowel jezelf als je kind, reistips, ambities enz. enz.

x roos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *