VIEZE MANNETJES:Β We kunnen natuurlijk allemaal de verhalen dat de foto’s van je kinderen gebruikt worden met de verkeerde intenties. Foto’s van kindjes bloot en in bad is natuurlijk sowieso NOT DONE, maar het schijnt ook dat zelfs foto’s met kleding bewerkt worden door bijv. alleen een gezicht te gebruiken en die op een andere foto te plaatsen. En dat is natuurlijk wel het laatste wat je wil.

JE KIND IS ER LATER NIET BLIJ MEE:Β De foto’s verdwijnen niet zomaar van internet. Het kan zijn dat je kind later niet blij is met de foto’s. Dat ze (later) gepest worden om die ene gekke foto. Zorg dan ook dat de foto’s vooral positief en leuk zijn en zet niet zomaar alles op social media.

DE FOTO’S KUNNEN DOOR ANDEREN GEBRUIKT WORDEN:Β Foto’s kunnen snel verspreidt worden en voor je het weet staat de prachtige foto van jouw kindje op verschillende blogs, Pinterest enz.

Muck het pasgeboren zoontje van Kim Kotter en Jaap Reesema heeft zijn eigen Instagram account @muckepuk met ruim 10.000 volgers en ook North, het dochtertje van Kim Kardashian en Kanye West heeft haar eigen account. En daar zijn de meningen over verdeeld, want moet je wel je kind op Instagram zetten. Kan het kwaad? En vinden ze het zelf later nog leuk dat er overal foto’s te vinden zijn.Β 

Heb jij er bewust voor gekozen om je kinderen niet op social media te zetten en waarom? Of vind je het geen probleem, en zie je er geen kwaad in om foto’s van je kind te delen? Wij zijn benieuwd naar jouw mening!

BABYIE


Schermafbeelding 2016-04-26 om 12.01.00http://becomeafitmom.nl/?post_type=product

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *