Regelmatig krijg ik een mailtje of het wordt tegen me gezegd van wow, veel te ingewikkeld die schema’s, veel te veel werk. Raar eten. Nou ik kan je vertellen dat het heus wel mee valt. De schema’s bevatten over het algemeen alleen maar recepten die binnen 30 minuten klaar zijn behalve natuurlijk sommige ovengerechten. De ingrediënten zijn gewoon in de supermarkt verkrijgbaar, dus tot zover zie ik geen probleem. En ja. Het is natuurlijk veel makkelijker om gewoon een zak chips open te trekken, een pizza in de oven te stoppen en lekker op de bank neer te ploffen. Daarin tegen is wat groente en fruit snijden ontzettend moeilijk en vermoeiend. Om nog maar te zwijgen dat er geen frisdranken en Redbull meer op het programma staan, want dat kan echt niet. Ik krijg dan een mailtje van: ”Ik drink elke avond 2 glazen cola, mag dat nu niet meer?”. Nou van mij mag alles :). Trek gerust een zak chips open, drink cola, stop die pizza in de oven. Maar ga dan niet klagen over je gewicht, of over je figuur. Of ga ervoor of hou je mond! En als het voor jou niet hoeft, je bent blij hoe je bent en hoe je leeft. Prima toch!

shutterstock_309199676

Maar goed denk niet: ”He, ik heb het programma gekocht en nou word ik toch vanzelf slank en/of gespierd.” Was het maar waar. Het schema is wel zo opgesteld dat de recepten makkelijk zijn, alle ingrediënten meestal gewoon in de supermarkt verkrijgbaar zijn, en de workouts onder de 30 minuten. Dus het is haalbaar voor elke vrouw, voor elke mama. Zonder een crashdieet, maar gewoon goed en veel eten en een dagje in de week even lekker cheaten. Want dat hebben we allemaal nodig toch? Hoe simpel kan het zijn! En ik beloof je, je gaat meer energie krijgen, je huid straalt weer en je krijgt er een hoop zelfvertrouwen voor terug. Ik ben het er wel mee eens dat je niet moet doorslaan in een healthy lifestyle. Dit heb ik zelf twee jaar eerder gehad. Ik at wel heel gezond en genoeg, maar kon niet meer genieten van een ijsje, wilde niet meer uit eten gaan. Want, wilde alleen maar puur en gezond eten. Inmiddels ben ik daarvan afgestapt. Ik wil wel nog genieten! Een sixpack is leuk, maar niet het belangrijkste in het leven. Maak voor jezelf een haalbaar doel. En leg de lat absoluut niet TE hoog. Het heeft tijd nodig.  Ga naar de basis. Ga voor een fitter leven met balans. Doe jij ook mee?

Liefs, Roos


shutterstock_283524038WIL JIJ?

# FIT WORDEN IN 12 WEKEN?
# JE FIT EN STERKER VOELEN?
# OVERTOLLIGE KILOOTJES KWIJTRAKEN?
# IN SHAPE KOMEN?
# DE ZOMER VAN 2016 GEWOON IN JE BIKINI ROND PARADEREN?
# JE HORMONEN WEER IN BALANS BRENGEN?
# DAT ENE MOOIE JURKJE WEER AAN?
# OF DIE SKINNY SPIJKERBROEK ZONDER MUFFINGTOP?
# EN DIT ALLES ZONDER CRASH DIEET, EN INGEWIKKELDE RECEPTEN?
# MAAR ALLES SIMPEL & EASY?

DOWNLOAD DAN NU HET SCHEMA OP BECOMEAFITMOM.NL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *