Styliste Rachel Zoe heeft een geweldige kinderwagen ontworpen voor Quinny. De Β houtkleurige details, het stoere blauw en witte bekleding. Stoer, maar heel stijlvol. En wij denken dat menig man nog trotser achter deze bolide/kinderwagen zou gaan lopen. Nee, hij heeft hoeft niet meer stoer met een hand de wagen te duwen en er naast te lopen (ooo, ik vind dat er zo niet uitzien). Hij kan met deze wagen trots twee handen aan het ‘stuur’ houden!

Rachel-Zoe-Interview-Baby-Nursery-Quinny-Stroller-Launch Rachel-Zoe-Interview-Baby-Nursery-Quinny-Stroller-Launch 2 Rachel-Zoe-Interview-Baby-Nursery-Quinny-Stroller-Launch 3 Rachel-Zoe-Interview-Baby-Nursery-Quinny-Stroller-Launch 4 Rachel-Zoe-Interview-Baby-Nursery-Quinny-Stroller-Launch1 Rachel-Zoe-Interview-Baby-Nursery-Quinny-Stroller-Launch5

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *