HEMELS, CREAMY, HEERLIJK!

oli

De naam zegt het al…. Deze chocolade is echt belachelijk lekker! Mijn favoriet van Ridiculously Good is de chocolade met de creamy kokosvulling. Je kan me er voor wakker maken, echt! En dan het doosje…. Zo cute! (Ook heel leuk om cadeau aan iemand te geven).

En als je dan ook nog eens weet dat je deze chocolade zonder schuldgevoel kan eten…Wat wil je dan nog meer? De chocolade is 100% natuurlijk,  vrij van geraffineerde suiker, gluten, lactose, E-nummers, aspartaam, kleurstoffen, conserveermiddelen, en andere onnodige toevoegingen. YEAAHH!

We love the power of chocolate!

Deze chocolaatjes behoren tot mijn favoriete healthy producten. Het leek mij dan ook helemaal fantastisch om deze chocolaatjes cadeau te geven in de GoodyBox die je bij het bestellen van het 12 weken programma van Become a Fitmom krijgt. En het Ridiculously Good Team reageerde meteen heel enthousiast! Dus de chocolaatjes zitten in de box!

Ridiculously Good is bij heel, heel veel winkels door heel Nederland verkrijgbaar. Klik hier voor de verkooppunten!

http://www.ridiculously-good.com

IMG_5419 IMG_5586 IMG_5686

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *