Sunnery heeft het Kim en haar vriend Jaap aangeraden op met hypnobirthing te bevallen, want Doutzen heeft een hele goede ervaring een hypnobirthbevalling. De bevalling zou namelijk een stuk fijner zijn met hypnobirthing door de ontspanningsoefeningen en zelfhypnose. Kim schrijft bij het fotootje die ze ervan op Instagram deelt enthousiast:

De “hypnobirthing”/ @fijnzwanger cursus is afgerond! Dus dat betekent -op papier-dat @jakereesemusic en ik de bevalling moeten kunnen doen! 🙊 Ships dat Sabine niet mee kan doen met de bevalling. Ze heeft zo’n rustige stem. Haha. Nu moet ik het met Jaap’s stem doen. 😂 Thnx voor het aanraden @sunneryjames We gaan ons best doen! We hopen op net zo’n bevalling als die van jullie! 😘

Schermafbeelding 2016-03-10 om 12.08.24

1 Comment on OP AANRADEN VAN DOUTZEN GAAT OOK KIM KOTTER BEVALLEN MET HYPNOBIRTHING.

 1. Fijnzwanger
  10 maart 2016 at 3:29 pm (1 jaar ago)

  Kim en Jaap hebben bij praktijk fijnzwanger de cursus gedaan.
  Ze zijn helemaal klaar ervoor!
  Wat een leuk en lief stel.
  Nog even en jullie mogen jullie kleintje vasthouden.
  Relax Kim alles komt goed

  Zonnige groet sabine

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *