Ik krijg veel vragen over hoe fitness of sporten te combineren met kleine kinderen. Mijn motto is, waar een wil is, is een weg! Dus geen excuses meer, want tijd kun je maken. En ik snap heel goed dat je na je werk of een dag met je kindje(s) moe bent en eigenlijk geen zin meer hebt om te sporten. Of dat je nog zoveel te doen hebt. Die excuses wil ik ook graag gebruiken. Maar ook al ga je met tegenzin naar de sportschool, ren je je rondje of doe je je 20 minuten workout thuis. Uiteindelijk gaat het je zoveel energie opleveren als je klaar bent. Hoofd leeg, een lichaam vol power en je kan de hele wereld weer aan!

  1. Workout (thuis), wanneer de kinderen slapen.
  2. Vind een sportschool met kinderopvang. En voel je niet schuldig, want meestal hebben ze het geweldig!
  3. Workout met de hele familie. Ga naar het bos met man, en kinderen. Ren stukjes. Doe lunges terwijl jullie een wandeling maken.
  4. Laat ze een Disney-tekenfilm kijken en doe ondertussen jouw thuis-workout (vanΒ Become a Fit Mom).
  5. Ga na je werk nog even sporten, ook al is het voor een half uur, als je kinderen nog op de opvang, bij opa & oma zijn. Dit deed ik zelf vier weken in de week. Voor mijn dochter maakte het niet uit of ik haar nou om 17:00 of 18:00 kwam halen.

De workout & voedingsschema’s voor 12 weken kan je downloaden opΒ http://www.becomeafitmom.nl.

Schermafbeelding 2016-03-04 om 18.06.06

(beeld – Pinterest)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *