Kim & Kourtney Kardashian aten hun eigen placenta al op en nu gaat ook Coleen Rooney voor haar eigen placenta. Maar hoe moet je dit eten? Rauw, gekookt of verwerkt in een receptje. Bleh… Hoe kan je het รผberhaupt door je keel krijgen. Maar goed zo erg blijkt het dus niet te zijn. De placenta kan gewoon verwerkt worden in capsules!

Maar waarom zou je je eigen placenta opeten. Het schijnt een paar voordelen te hebben, je herstelt beter van je bevalling, het helpt tegen postpartum-depressie. En bovendien zouden er veel voedingsstoffen inzitten waar je veel energie van zou krijgen.

Wij blijven het een apart idee vinden. zou jij de placenta wel in deze vorm willen eten?

En mocht je het eten maar niks vinden, dan kan je er altijd nog haarproducten van laten maken bij Placenta Plusย :p .

Schermafbeelding 2016-01-28 om 19.36.53 Schermafbeelding 2016-01-28 om 19.49.02.

(Afbeelding: Kim Kardashian & Coleen Rooney)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *