Schermafbeelding 2015-12-31 om 09.49.59

Dit zijn toch wel mijn favoriete party/beauty producten. Op de foto (en vanavond, met een glittertje :)) draag ik deze producten. 1. Het wenkbrauwpotlood van de Hemaย (deze is zo fijn). 2. Eau Vive van Chanel, een subtiel, bloemige geur. 3+4. Foundation & poeder van Shiseido. 5+8. De haarproducten van Keune. Ze beloven glans en dat geven ze je haar ook. Mijn haar is snel plat en dof, maar met de blow dry spray en shaping hairspray van Keune blijft het de hele dag/avond vol volume en glans zitten. 6. De smokey-eye is toch mijn favoriet. Ik houd van een klassieke en subtiel make-upje en hoewel een smokey-eye niet echt subtiel is blijft het toch redelijk basic en klassiek. Ik heb het pallet van Christian Faye hiervoor gebruikt. Dit blijft de hele dag/avond trouwens heel goed zitten. 7. & voor de finishing touch een lipstick ย van Chanel nr. 51 – La Bouleversante.

Schermafbeelding 2015-12-22 om 16.34.10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *