Eerder kwam deze fit-mom in opspraak vanwege haar extreem strakke lichaam tijdens haar zwangerschap. Ze was zo enorm strak dat iedereen zich afvroeg hoe dat nou kon. (Ze heeft een kerngezonde baby van ruim 4000gram ter wereld gebracht) Sarah Stage krijgt nu opnieuw de wind van voren van haar volgers, ย dit omdat ze haar baby in het pashokje op de grond te slapen legt. Ze wordt een slechte ouder genoemd, want een lekkere ouder ben je als je je kind op de grond te slapen legt, terwijl jij selfies maakt. Dit is onder andere wat haar verweten wordt.

Wij vinden de ophef nogal overdreven. Okรฉ, het is een rare plek om je kind neer te leggen, maar goed. Hij ligt op een dekentje en lijkt heerlijk vredig te slapen.ย Op de pashokjes-selfie is wel weer goed te zien wat voor prachtig figuur de moeder James heeft. De fit-mom schrijft bij de betreffende de foto

”Ik wil hem niet wakker maken”

Schermafbeelding 2015-12-24 om 23.59.15sarah stage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *