Sukhi logo JPEGJe kent het wel? De nachtvoedingen, een speen die kwijt is, een nare droom. En daar ga jij weer, uit je warme bed, hup, met de blote voeten de koude vloer op! Hoe heerlijk is het dan om een warm, zacht kleed onder je voeten te hebben?

Een kleed geeft je huis een zekere warmte. Het staat zo gezellig en de kinderen kan je er fijn met hun speelgoed op zetten.

Vooral in de aankomende winter en de gezellige decembermaand is het kleed zeker de woon-must-have.

Sukhi.nl verkoopt de mooiste kleden, neutraal of met een kleurtje. Je hebt zelfs de mogelijkheid om zelf de kleuren samen te stellen, net als de afmetingen. Je wordt daarbij ondersteund door Sukhi met professioneel stijladvies voor de kleur en ontwerp. Elke combinatie van kleur, maat en design is mogelijk!! Op de site van sukhi.nl kan je urenlang inspiratie opdoen. Op sukhi.nl zijn namelijk een heleboel foto’s van kleden in verschillende interieur-stijlen en woonruimtes te bewonderen.

De kleden worden met de hand gemaakt in India, Marokko, Nepal en Turkije. Deze vrouwen en mannen krijgen hiervoor een goed salaris. Ze verdienen twee of zelfs drie keer zoveel dan het gemiddelde salaris hun regio. Hierdoor kunnen de kinderen naar school. Lekker Fair Trade dus!

http://www.sukhi.nltodler-meisje-DYI-ontwerp-tapijt

 

DHRUVDe Bolletjeskleden worden gemaakt in Nepal! Elk kleed bestaat uit duizenden bolletjes. Elk kleed is uniek en wordt gemaakt van 100% wol!goedkope-beni-ourain-tapijtBeni-ourain kleden – Deze kleden worden gemaakt in Marokko. De kleden zijn authentiek en heel comfortabel. Dit kleed heeft een luxe en warme uitstraling. Ook hier wordt gebruik gemaakt van 100% wol, schapenwol!lus-wollen-tapijten-sukhi-wit

Schermafbeelding 2015-12-01 om 10.30.45Wollen en vilten kleden uit india! Als je aan India denkt, dan zie je kleur, heel veel kleur. En natuurlijk zijn de vervilte kleden verkrijgbaar in veel kleur, maar ook in neutrale kleuren!

Schermafbeelding 2015-12-01 om 10.38.42Patchwork-kleden uit Turkije – De patchwork kleden worden handgemaakt uit allerlei verschillende stukken vintage kleden. De kleden zijn prachtig! En geven je huis een prachtige unieke uitstraling.

1 Comment on ZO WORDEN DE NACHTVOEDINGEN EEN STUKJE LEUKER :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *