Als mama doe je vaak je haar in een staart of knot. Uit het gezicht en buiten het bereik van de kinderhandjes. Maar je haar stijlvol en casual wegvlechten is helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. En anders kan je deze vlechten altijd nog bij je meisjes maken!


 

0e7410607a49308b31ada70306f604cc

Trek een zijscheiding, Trek nog 2 scheidingen voor het haar waar mee je gaat vlechten. Begin met met de voorste vlecht. En zet het andere haar voor de tweede vlecht vast met een speldje of elastiekje. In plaats van de plukken bovenlangs te pakken, pak je de plukken onderlangs, waardoor de vlecht als het ware boven op je hoofd komt te liggen.


0R2A37351

Okee, voor deze vissengraat vlecht moet je ietsje pietsie meer tijd uitrekken. Je begint weer met het maken van een zijscheiding. En begint met twee plukjes bovenop je hoofd. Daarna pak je steeds, net als bij een invlecht. dunne plukjes bovenlangs, de dunne haarpluk rechts, steek je in het linkergedeelte. Pak nogmaals een dunne pluk vanaf de buitenkant. Neem nu de dunne pluk aan de rechterkant. Voeg dit bij het linkergedeelte. Doe hetzelfde aan de linkerkant. Herhaal dit tot het einde van je haar en maak de vlecht vast met een elastiek.


0R2A2227

Β Verdeel je haar in een zijscheiding. En vlecht net als bij foto 1 de plukjes bovenlangs. Trek de vlecht als er een elastiek om het einde zit uit elkaar, voor een nonchalantere dikkere vlecht.


Foto: Pinterest – Barefootblonde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *