All your hard work paid off, moms!

He, dat is nog eens fijn nieuws, nadat je je zo af en toe ook best schuldig kan voelen. Je mist namelijk zo toch wat momenten uit het leven van je kind, je bent continu een soort van balans aan het vinden. Maar nu blijkt uit onderzoek dat kinderen van werkende moeders succesvoller zijn. Yeah!

Uit het onderzoek uitgevoerd door de Havard Business School met gegevens uit 24 landen tussen 2002 en 2012 blijkt dat 33 procent van de werkende moeders een dochter hebben die een leidinggevende functie hebben, en ze verdienen ook nog eens meer dan de dochters van een stay-at-home mama.

En ook leuk: Zoons van werkende moeders zijn zorgzamers.

Dus voel je niet langer schuldig!!!!

Oja en wist je dat vrouwen die werken vaak een beter seksleven hebben?

Schermafbeelding 2015-10-27 om 20.37.17

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *