Thuiswerken is fijn, maar het is dan wel best prettig om je even af te kunnen zonderen. Zit je achter je bureau dan ben je even niet bereikbaar voor andere huiselijke zaakjes om je heen. En nou vonden we op het World Wide Web toch even de home-office inspiratie! Die willen we natuurlijk even met jou delen.. Deze home-office is lekker vrouwelijk, bontjes, roze, bloemetjes en de heels die in kast staan…. oooo…Ook al werk je niet met mode, het is toch fijn om je, ook al ben je aan het werk, je te omringen met dingen waar jij heel blij van wordt.

Home Office 7Home Office 5

christine-andrew-shoes cute-offic-chair gold-lamp home office home office 2 Home Office 3 Home Office 4Home Office 6white-and-gold-office

hellofashionblog.com

Lees ook: Voor jezelf een werkplekje creëren.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *