Een hele tijd geleden bestelde ik voor mijn meisjes naamtouwtjes bij Hartje Amsterdam, zie hier, voor mezelf wilde ik de arm-candy bestellen, alleen had ik geen idee wat ik er nou op moest zetten. Nou ja, eigenlijk had ik wel genoeg ideeën, maar daar kon ik weer niet uit kiezen. De namen van de meisjes, datums of toch een mooie pakkende tekst. Op mijn visitekaartje staat namelijk ”CHOOSE TO USE YOUR OWN WINGS AND FLY”. Hmmm..

En toen plofte er een mailtje van Lotte, eigenaresse van Hartje Amsterdam in mijn mailbox, of ik ondertussen al een ideetje had voor een armband, en zo ja, dan mocht ik een mooie arm-candy uitkiezen. Poeh, na heel lang plaatjes bekijken op het gave Facebook-account van Hartje Amsterdam, zijn het toch de datums geworden, datums van hele mooie momentjes. Drie keer raden van wat?

 Kijk voor gepersonaliseerde armbandjes en kettinkjes op de pagina van Hartje Amsterdam.

&

Lucky you, want Mama Met Stijl mag een arm-candy weggeven. Laat op Facebook weten wat jij op je arm-candy zou willen graveren, en like en deel het bericht!

Schermafbeelding 2015-10-08 om 16.04.10

Zo blij met de arm-candy!

 Schermafbeelding 2015-10-08 om 16.05.37
Schermafbeelding 2015-10-08 om 16.05.58

Schermafbeelding 2015-10-08 om 16.18.20

 

 

2 Comments on MAMA MET STIJL & HARTJE AMSTERDAM

 1. Brigitte
  9 oktober 2015 at 4:56 am (2 jaar ago)

  Jaa ik wil er 1! En dan uiteraard met de geboortedatums van mn mooie dochters ❤

  Beantwoorden
 2. Cindy Framke
  9 oktober 2015 at 8:44 am (2 jaar ago)

  Wauw wat een gave actie! Ik zou dan de tekst “Voor altijd in mijn hart” erop willen als aandenken aan mijn vader

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *