Het Bobo Buddie girafje gaat al de hele zomer overal met Chenoa mee naar toe. Een rugzak om lekker mee te knuffelen, te spelen en natuurlijk om heel veel spulletjes in mee te nemen. In de rugzak zit een fleece-dekentje (heel, heel zacht), wat zo heerlijk is tijdens een lange autorit of om op uit te rusten na het buitenspelen! Maar het staat gewoon lief, vooral bij een stoer outfit, zo een cute girafje op de rug!

Chenoa draagt op de foto een paar stoere laarzen uit de wintercollectie van Ninni Vi. Deze laarzen zijn perfect te combineren met een spijkerbroek, rokje en verschillende kleurtjes. Alles kan erbij! Verder draagt ze een jurk en spijkerbroek van de h&m, en een roze jas uit de wintercollectie van Le Chic. De haarbanden zijn verkrijgbaar via onze webshop!

Shoot Spaarn 6 Shoot Spaarn 7 Shoot Spaarn 5 Shoot Spaarn 8 Shoot Spaarn 4 Shoot Spaarn 3 Shoot Spaarn 9 Shoot Spaarn 10 Shoot Spaarn 2 Shoot Spaarn 1IMG_4731

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *