Mijn huid zie ik zachtjes aan veranderen. Ik zie fijne lijntjes bij mijn ogen, en de frons-rimpel, die wordt ook wat zichtbaar. In mijn omgeving ziet niemand bij mij een rimpeltje en krijg ik geen respons op mijn ”kijk, zie je de rimpels hier en hier en daar” Ze wuiven mijn rimpels weg als onzin. Maar de schoonheidsspecialiste die zag mijn rimpel wel, en vond dat ik daar best wat aan kon doen. Ze had immers zelf ook de frons-rimpel met botox in laten spuiten, en ik moet toegeven haar voorhoofdje was prachtig glad gestreken. En zei ze hoe jonger je er mee begint, hoe beter het is! Je laat dan gewoon botox spuiten bij de eerste zachte lijntjes, gewoon als preventie.

Nou vind ik spuitjes sowieso eng, wat als het misgaat, als er teveel ingaat of de hele mimiek uit je gezicht gaat. En afbeeldingen googelen op Botox werkt ook niet echt motiverend. Voorlopig hou ik het nog even bij alle vette dag, nacht en oog crèmes. Ik smeer wat af. Er gaan wel meerdere potjes crème er door heen elke maand, in de hoop dat de rimpels op de juiste plekjes in het gezicht komen, en het juist elegant staat!

Gisteren moest en zou ik Sophie Hilbrand in de kreukels kijken. En eerlijk is eerlijk. Ze heeft inderdaad te veel rimpels. En hoe erg ik het ook vind om het te zeggen. Ik vind het zo niet mooi. Soms heb je van die vrouwen waarbij rimpels prachtig staan, maar bij Sophie vind ik het veel te diep en te erg tekenen. Begrijp mij niet verkeerd. Ik vind de naturel Sophie prachtig. Ze is zo een stoere en nuchtere vrouw,die er zonder make-up heel goed uitziet. Het is eigenlijk een vrouw die er juist beter uitziet zonder make-up! Maar als ik zoveel rimpels zou hebben dan zou ik toch echt een spuitje botox overwegen.

En nu zaten wij gisteren massaal achter de TV, want hoe leuk is het om van alle bekende vrouwen te horen dat ze van wat botox niet vies zijn. Ik zat (en velen met mij) al te wachten tot mijn zelfbeeld weer even opgekrikt kon worden. Dat alle gladgestreken bekende dametjes ons even zouden vertellen dat hun gladde huidje toch echt van een botoxje en fillertje afstamde, maar die bekentenis kwam er niet, nou ja alleen van Linda de Mol en Maike Meijer. Voor de rest moesten we het doen met een goede genen en gezond eten.

Volgende week zit ik weer achter de buis gekluisterd, in de hoop op wat meer botox-bekentenissen! Want zeg nou zelf bekende vrouwen van Nederland, boven de 40, of zelfs 45 en nog geen rimpeltje te zien, dat gaat toch niet vanzelf?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *