Ik vond Yolanthe altijd al een prachtige vrouw. Vijftien was ik toen toen Yolanthe in Onderweg naar Morgen verscheen, die zelf toen pas 17 was. En ooo wat was ik jaloers op die prachtige donkere krullen. En ze was ook zo, zo ontzettend knap. Haar kleren, haar ogenschijnlijke zelfverzekerdheid, wow! En daarna heb ik haar altijd inspirerend gevonden, haar positiviteit, haar power, haar inzet voor haar eigen stichting, alles!

Ik snapte alleen niet zo goed wat ze opeens met Jantje Smit deed. Hij was toch helemaal niets voor haar.. Zij, Yolanthe is een vrouw met power, die de wereld wil zien en haar eigen carrière heeft. Jan wil immers het Volendam niet uit, en is nouja… hij is gewoon anders.

Maar goed, Yolanthe leek lange tijd in alles perfect. Ze heeft een eigen carrière, een prachtige bruiloft, een voetballende man met geld. En ja dat kan natuurlijk niet hier in Nederland, want perfectie is niet leuk, sterker nog het is jaloezie opwekkend. Kijk naar Silvie Meis, een prachtig figuur, haar haren en make-up zit altijd goed, en ze heeft ook nog eens een hele eigen carrière. En tsja zodra je dat allemaal hebt als vrouw, dan word je met grond gelijk gemaakt.

En opeens na het openhartige interview van Yolanthe met Linda de Mol is alles pontificaal omgedraaid, liet iedereen zich eerst nog zo negatief uit over Yolanthe die haar gezicht zou hebben laten verbouwen, nu is iedereen vol lof over haar. Haar opgezette gezicht die ze had bij de uitzending van RTL Late Night afgelopen december blijkt namelijk een bijwerking te zijn van een hormonale behandeling die ze kreeg omdat natuurlijk zwanger raken haar niet lukte. Bij Yolanthe is dus ook niet alles perfect, en nu kunnen vrouwen zich met haar identificeren, en is Yolanthe dus opeens wel een geweldige en oprechte vrouw.

Hoe krom, krom kan er gedacht worden? Ik hoop zo dat door dit interview mensen hun ogen openen, en niet zomaar meer mensen naar beneden halen. Het is zo makkelijk en laf, en trouwens so what? als Yolanthe zichzelf wel had laten verbouwen? Zolang ze zichzelf verbouwt heeft niemand er last van toch..

Maar nogmaals ik hoop zo dat mensen twee keer, of drie, of zelfs vier keer nadenken voordat ze iets roepen of dumpen op het WORLD WIDE WEB, want zo zie je maar weer hoe pijnlijk iets kan zijn!

En Yolanthe en Wesley, ik vind jullie geweldig. De liefde spatte er tijdens het interview zoooo van af!

Schermafbeelding 2015-08-25 om 11.13.50Credits: Instagram Xelly van Kasbergen

1 Comment on WAAROM YOLANTHE NU OPEENS WEL EEN PRACHTIGE & OPRECHTE VROUW IS….

  1. Benella
    25 augustus 2015 at 11:36 am (2 jaar ago)

    Eens, ik heb haar ook altijd prachtig gevonden. Vond het interview bij Linda heel mooi en oprecht.

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *