Het is bijna lunchtijd dus tijd voor een healthy receptje. Als jullie mamametstijl.com op Instagram volgen, dan hebben jullie de geitenkaas met dadel tosti vast al voorbij zien komen!

Nou moet je weten dat ik eigenlijk absoluut niet dol ben op dadels, daarbovenop komt ook nog eens dat in de dadels van de supermarkt vaak e-nummers zitten, niet zo fijn dus. Toch ben ik overgehaald om de dadels van Yogi & Yousef eens te proeven, die zouden namelijk een hele fijne zoete smaak hebben en zonder kunstmatige toevoegingen, puur dus! Nou ik ben om en ze zijn heerlijk!

Aangezien ik niet zo een kookSTER ben, en je mij dus absoluut niet blij kan maken met een uitgebreid receptje, maar ik toch even een healthy receptje voor jullie wilde maken, hierbij de SUPER, en nog eens super eenvoudige healthy tosti’s! Ook voor de kindjes is dit een feestje. De dadels zijn zoo zoet,dus ideaal voor op de tosti, maar ook als snack. Ja, ik heb als tricky puntje dat als ik wegga, ik altijd iets te eten bij me moet hebben, heb ik dat niet, dan voel ik me zooo, nouja onrustig! Nu reist er dus standaard in mijn tas een doosje dadels mee van Yogi & Yousef! Oké, ik dwaal af het recept…

Daar kom tie dan:

2 sneetjes brood, liefst van de bio winkel, en dus biologisch zonder extra toevoegingen.

2  (ik hou zo van geitenkaas, dus doe er zelf 3! ) plakjes geitenkaas

1 handjevol sla

1 doosje dadels van Yogi & Yousef

1 handjevol cashewnoten

De broodjes besmeer je als je er van houdt tenminste, met boter en beleg je met de geitenkaas en de door de helft gesneden dadels! Doe er een broodje bovenop en leg ze even in het tostiapparaat. Is de kaas goed gesmolten dan vouw je de broodjes open en bestrooi je ze met de sla en cashewnootjes, eventueel hierover heen nog wat honing. Maar let op de dadels zijn wel al SUPER zoet!

Schermafbeelding 2015-08-17 om 11.29.10

Schermafbeelding 2015-08-17 om 11.27.37 Schermafbeelding 2015-08-17 om 11.27.58

Ik haal de dadels bij Marqt op de Wolvenstraat, maar voor nog meer verkoopadressen kijk op de site van Yogi & Yousef

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *