Schermafbeelding 2015-07-29 om 19.07.20Dit is Bo, en wat een prachtig meisje is Bo.ย Op de foto ziet Bo er beeldig uit, Bo houdt dan wel heel veel van rokjes en jurkjes, maar toch is ze ook wel een echte tomboy en blijven haar kleertjes eigenlijk niet langer dan een uurtje schoon. Volgens haar mama gaat er geen dag voorbij zonder een schram of bult, geen speeltoestel is namelijk te eng voor Bo. Maar al die vieze kleertjes en af en toe een scheur, zorgt en wel voor dat haar mama elke keer weer een excuus heeft om het een en ander in te slaan voor de tweejarige Bo!

Op de foto draagt Bo een jurkje van de Hema en kniekousen van Z8. De zonnebril, hakken en ketting heeft ze even van haar mama geleend!

image1-8 image2-5

 

Foto’s –ย MdB Fotografie – Monique de Backere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *