Schermafbeelding 2015-07-15 om 08.49.13MEET GENTLE! Dit is Gentle. Met haar twee jaar wil ze graag haar nageltjes gelakt, een spraytje parfum hier en daar, en is ze al dol op kleding. Haar mama Tamara haalt de kleding van Gentle echt overal vandaan, maar het liefste shopt ze de kleding van Gentleย op vakantie en dan in de kleinste boetiekjes ”Daar vind je de leukste items”.

Gentle draagt op de foto een vestje van de Hema, met daaronder een denim-shortje van de h&m, het blousje en de sandaaltjes komen uit Londen (Mark en Spencer), en het zonnebrilletje die op Gentle haar neusje zit, die komt uit een winkeltje in Scheveningen.

 

1 Comment on Look of the day met Gentle

  1. Sanne
    15 juli 2015 at 2:29 pm (2 jaar ago)

    Knappe Gentle <3

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *