Schermafbeelding 2015-06-13 om 11.44.14Vandaag een lookje uit het o zo zonnige Italië! Daar willen wij allemaal wel heen op deze druilerige dag! Nine (2) die boft, want die viert er met haar papa en mama vakantie. Nine is gek op jurkjes en rokjes , maar in een spijkerbroek zie je dit vrolijke mooie blonde meisje ook regelmatig thuis op de boerderij huppelen. Nine is is dolletjes op dieren. Op de boerderij hebben ze paarden, kippen honden en een katje, en Nine heeft er zelfs haar eigen shetland pony.

De legging en het shirtje die Nine op de foto draagt zijn van Name-it.

Heeft jouw kindje ook stijl? Stuur dan de foto van je kleine fashionista of stoere bink naar info@mamametstijl.com. En wie weet staat jouw kindje binnenkort op mamametstijl.com.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *