Schermafbeelding 2015-06-12 om 08.30.44

Dit is Fynn, en Finn heeft al eerder met een lookje hier gestaan. Maar dit leuke lookje kunnen we natuurlijk niet aan jullie voorbij laten gaan! Deze stoere onesie is van Rags, besteld bij de webshop enlasnubes.nl, voor stoere en unique kids! De sneakertjes zijn van all star, en de zonnebril is er 1 uit de eigen collectie van Finn. Wisten jullie al dat deze driejarige, al een heuse collectie zonnebrillen heeft? Schijnt de zon, dan zie je dit stoere mannetje met een zonnebril op zijn neusje lopen!

Heeft jouw kindje ook stijl? Stuur dan de foto van je kleine fashionista of stoere bink naar info@mamametstijl.com. En wie weet staat jouw kindje binnenkort op mamametstijl.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *