Doutzen Kroes deelt een prachtige selfie terwijl ze Myllena voor het slapen gaan de borst geeft. Het topmodel weet ondanks haar drukke werkschema de bijna 1 jarige Myllena nog steeds haar eigen melk te geven.

Even later deelt Doutzen dezelfde foto met daarbij gezet een sexy foto van zichzelf met als bijschrift:ย Breasts are a scandal because they shatter the border between motherhood and sexuality – Iris Marion Young. Dit waarschijnlijk door de wat negatieve reacties op de eerste foto.

Doutzen trek je niks aan van de negatieve comments, je bent een prachtige vrouw die het moederschap geweldig met een carriรจre combineert en dan ook nog eens je kindje zolang voeden met je eigen melk!

Schermafbeelding 2015-06-05 om 22.13.24 Schermafbeelding 2015-06-05 om 22.13.44

 

Zie ook: IN HET OPENBAAR BORSTVOEDING GEVEN, JA OF NEE? MODEL GEEFT BORSTVOEDING OP DE COVER VAN DE ELLE.

1 Comment on Doutzen Kroes geeft Myllena borstvoeding voor het naar bed gaan!

  1. NLK3
    7 maart 2016 at 5:44 am (1 jaar ago)

    (English) I just wanna say that I somehow knew what the title says, and I don’t speak… this language. Can tell it’s not German though. But yeah, YAY FOR BREASTFEEDING!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *