Schermafbeelding 2015-06-05 om 19.18.18

 

Deze 2 zusjes zijn dol op kleding. Nola-Lee is zelfs zo gek op kleding dat ze later modeontwerpster wil worden en Lila-Roos van 7 jaar houdt van shoppen en zoekt in de winkel graag zelf haar eigen kleding uit. Het liefste draagt Lila-roos treggings met een shirtje erop of een jurkje. Haar zusje Nola-Lee van 6 wil alleen maar jurkjes en rokjes dragen. Deze zusjes zie je in ieder geval niet gauw met een spijkerbroek lopen, dat vinden ze allebei echt helemaal niks!

Nona-Lee haar jurkje is van de Zara net als spijkerblouse en laarsjes. Lila-roos draagt een blouse van de h&m, kroptopje van primark, het shortje is is van de Zara, en cowboyboots van Ninetymileboots.nl.

Heeft jouw kindje ook stijl? Stuur dan een foto van je kleine fashionista of stoere bink naar info@mamametstijl.com. En wie weet staat jouw kindje binnenkort op mamametstijl.com.

 

 

 

1 Comment on Look of the day met Lila-roos & Nola-lee

  1. Sharine Verboon
    6 juni 2015 at 2:25 pm (2 jaar ago)

    Leuk dames jullie zien er mooie uit ,oma is er erg trots .groetjes .oma uit Wassenaar .

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *