Schermafbeelding 2015-06-03 om 15.42.38

Gadriana Gabriëlla is een echt meisje, meisje. Ze boft met haar mama, want ze heeft echt de mooiste jurkjes in haar kast hangen. Dit dametje houdt wel van gezelligheid, want elke dag drinkt ze even een kopje thee met haar knuffels en poppen. En is het theepartijtje afgelopen, dan draait ze met het haar heupjes, want dit mooie meisje is gek op dansen en muziek! Nog een paar maandjes en dan wordt Gadriana Gabriëlla 2 jaar, haar mama is al druk bezig met het voorbereiden van het feestje, met als (hoe leuk is dat?) thema Minnie Mouse. O, we zijn nu al heel benieuwd hoe je eruit gaat zien op je birthday party Gadriana!

Het jurkje dat Gadriana Gabriëlla draagt is van meetje-pettiskirts.nl, net zoals die prachtige schoentjes, de sokken met rushes komen van de Zeeman, en de haaraccessoires zijn van claires.

Heeft jouw kindje ook stijl? Stuur dan een foto van je kleine fashionista of stoere bink naar info@mamametstijl.com. En wie weet staat jouw kindje binnenkort op mamametstijl.com.

De foto is gemaakt door Cindy van tindos.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *