Schermafbeelding 2015-06-01 om 09.57.15

Dit is Fenne, en Fenne die boft, want haar mama maakt de aller-allerleukste rokjes van de wereld! Maar ook al heeft Fenne de keuze uit heel veel rokjes, met de aller-aller gaafste printjes, het liefste draagt ze toch een legging met een shirtje erop. Nadat de foto was genomen heeft Fenne dan ook onmiddellijk het rokje uitgetrokken.

Fenne draagt op op de foto het rokje van combineer ’t (deze pagina moet je echt even bezoeken, de leukste rokjes voor een heel fijn prijsje!!), het stoere t-shirt is gekocht bij Miniboetiek, de legging is van NoNo, en de schoentjes komen van de H&M.

Dankjewel mooie Fenne, en Combineer ‘t dat jullie dit lookje wilde delen!

Heeft jouw kindje ook stijl? Stuur dan een foto van je kleine fashionista of stoere bink naar info@mamametstijl.com. En wie weet staat jouw kindje binnenkort op mamametstijl.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *